Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Μεσσήνη: Δύο τσιγγάνοι πίσω από τη δολοφονία ηλικιωμένης

Οι δυο νεαροί είχαν στήσει ενέδρα στην άτυχη 78χρονη και της επιτέθηκαν τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της - Τη χτύπησαν και την έριξαν στο έδαφος, άρπαξαν τσάντα που κρατούσε και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση


Εννέα μήνες μετά την αρπαγή τσάντας που στοίχισε τη ζωή στην ηλικιωμένη κάτοχό της, οι δυο νεαροί που την ξυλοκόπησαν και τη λήστεψαν στις 4 Μαρτίου στη Μεσσήνη έπεσαν στα χέρια των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος και οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.


Πρόκειται για δυο τσιγγάνους ηλικίας 21 και 19 χρόνων οι οποίοι συνελήφθησαν, ο πρώτος στη Μεσσήνη και ο δεύτερος στην Κηφισιά, με εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί από τον ανακριτή Καλαμάτας μόλις διαλευκάνθηκε η υπόθεση. Σε βάρος τους είχε ήδη σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία και πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες.

Οι δυο νεαροί είχαν στήσει ενέδρα στην άτυχη 78χρονη και της επιτέθηκαν τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της.

Τη χτύπησαν και την έριξαν στο έδαφος, άρπαξαν τσάντα που κρατούσε και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η 78χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας και από εκεί διακομίστηκε λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου έδωσε επί δέκα ημέρες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά υπέκυψε στις 15 Μαρτίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...