Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ HELMEPA ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

 Παιδιά από την Αργολίδα παρακολουθούν με τα κιάλια τον υδροβιότοπο της Νέας Κίου στα πλαίσια προγράμματος για το περιβάλλον της HELMEPA,


Στο Ναύπλιο, υπό την αιγίδα του ο Δήμου Ναυπλιέων, πραγματοποιείται ενημερωτική Εκστρατεία για το Θαλάσσιο Περιβάλλον και τις Επιστήμες, που υλοποιεί η HELMEPA σε 12 πόλεις της Ελλάδας με την υποστήριξη του Βρετανικού κοινωφελούς Ιδρύματος Lloyd’s Register Foundation (LRF). 


Η έναρξη έγινε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου  2013 με την Ημερίδα «Απορρίμματα σε θάλασσες και ακτές: ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους».Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης . Κωστούρος εγκαινίασε την Έκθεση με τίτλο «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Ναυτιλία και Επιστήμες», η οποία θα φιλοξενείται στο κτήριο «Βουλευτικό» μέχρι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.

Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, την Έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν 1.100 μαθητές σχολείων της πόλης του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής, με δαπάνες της HELMEPA.

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας προγραμματίζονται και άλλες ενημερωτικές δράσεις σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου, οι οποίες αποσκοπούν στην προώθηση της περιβαλλοντικής επιμόρφωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...