Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΆΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ


Σήμερα 17 Νοεμβρίου 2013  πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εργασίας του κου. Ραχμάν Μουσταφάγιεφ, Πρέσβη της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, στον Δήμο Άργους Μυκηνών. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο Αζέρος Πρέσβης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.


Κατά την διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα της περαιτέρω ενίσχυσης, με βάση την  διμερή συνεργασία Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν, με τον Δήμο Άργους Μυκηνών στους τομείς του εμπορίου, της οικονομίας και του τουρισμού.

Η Δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Ασίας και Ευρώπης στο νότιο-ανατολικό τμήμα του Νοτίου Καυκάσου. Συνορεύει στα βόρεια με τη Ρωσική Ομοσπονδία, στο νότο με την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, στα δυτικά με την Τουρκία, τη Γεωργία και την Αρμενία, και στα ανατολικά μέσω της Κασπίας Θάλασσας με το Καζακστάν και το Τουρκμενιστάν.

Ο πληθυσμός της Δημοκρατίας του Αζερμπαίτζάν είναι 8.347.000 άτομα, η Πρωτεύουσα της χώρας ειναι η Μπακί (Baki) με πληθυσμό 1.807.300.

Ο δήμαρχος Δ.Καμπόσος τόνισε πως τέτοιες συνεργασίες μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν στους τομείς του εμπορίου, της οικονομίας και του τουρισμού για τον δήμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...