Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες στην Πυργέλα

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος μαζί με το θεματικό αντιπεριφερειάρχη Α.Πουλά και την πρόεδρο του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία Αργολίδας Σ. Παπαγεωργοπούλου για την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου της απόφασης ένταξης για χρηματοδότηση του έργου «ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ» στο ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 προϋπολογισμού 999.999,00€


Το έργο αφορά την ολοκλήρωση κατασκευής του κτιρίου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες, ιδιοκτησίας του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες του Νομού Αργολίδας, το οποίο κατασκευάζεται σε ένα οικόπεδο εμβαδού 4.403,02τμ στην Πυργέλα στο Δήμο Άργους-Μυκηνών. Θα είναι μια μονάδα δυναμικότητας 20-25 ατόμων στην οποία εντάσσονται έφηβοι με νοητική στέρηση και κινητική αναπηρία.

Στο έργο περιλαμβάνονται χωματουργικές εργασίες, σκυροδέματα, τοιχοποιίες, ξυλουργικά, μεταλλουργικά, επιστρώσεις επενδύσεις, υαλουργικά, χρωματισμοί και μονώσεις. Περιλαμβάνονται επίσης εργασίες ηλεκτρομηχανολογικές, εργασίες δικτύων, διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου και του εξοπλισμού του Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...