Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ


Με κάθε λαμπρότητα η πόλη του Άργους τίμησε τον Άγιο Νικόλαο στον  ομώνυμο ιερό ναό που είναι αφιερωμένος στον Άγιο . Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ Νεκτάριος πλαισιωμένος από Ιερείς από την ευρύτερη περιοχή του Άργους. 


 Στο τέλος του εορταστικού εσπερινού  ο Μητροπολίτης μίλησε επίκαιρα για την ζωή και το έργο του  Αγίου  Νικολάου ,μίλησε επίσης και για τις τελευταίες πλημμύρες στην περιοχή του Άργους  καθώς και για τις τεράστιες ζημιές που υπέστη  η πόλη , δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει την ηρωική  στάση του Δημάρχου της πόλης  Δημήτρη Καμπόσου καθώς και των υπαλλήλων του δήμου όπου 30 με 40 ώρες άυπνοι πάλευαν για τους πολίτες .


Μετά το κήρυγμα του Μητροπολίτη ακολούθησε λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγίου καθώς και του ιερού λειψάνου του σε όλη την πόλη.  Στο τέλος του εσπερινού οι ιερείς του ναού πατέρας Χρήστος Καπαρέλος και πατέρας Ιωάννης Ππαδημητρίου ευχαρίστησαν το Μητροπολίτη κ.κ Νεκτάριο που τίμησε την εορτή του Αγίου αλλά και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκαν  στην εκκλησία.


Το παρών τους έδωσαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός, ο δήμαρχος  Δημήτριος Καμπόσος, οι αντιδήμαρχοι  Πετσέλης , Μαρλαγκούτσος και Νώτης­ ,ο πολιτευτής Β. Σιδέρης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κρίγκος , κα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...