Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Μεσσηνία: Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα!

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (30.1.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια ενενήντα οκτώ (298) άτομα, εκ των οποίων διακόσια είκοσι ένα (221) ήταν ημεδαποί και εβδομήντα επτά (77) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια τριάντα ένα (231) οχήματα.


Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εβδομήντα πέντε (75) άτομα, από τα οποία σαράντα ένα (41) ήταν ημεδαποί και τριάντα τέσσερα (34) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για καταδικαστικά έγγραφα.
Ένας (1) αλλοδαπός στην Αρκαδία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Ένας (1) ημεδαπός στη Μεσσηνία, για παράνομη κατοχή όπλων.
Τρεις (3) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα οκτώ (48) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία (1) παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Δύο (2) περίστροφα.
Κυνηγετικό όπλο.
Σαράντα τρία (43) φυσίγγια και δύο (2) κάλυκες.
Ποσότητα κάνναβης, βάρους -8,1- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

filiatranet.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...