Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

«Νονοί» εκβίαζαν ιδιοκτήτη μπαρ στην Κόρινθο

Tους κατήγγειλε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας και εκείνοι οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψή τους


Οι απειλές που δεχόταν από δυο «νονούς» της νύχτας οι οποίοι απαιτούσαν εκβιαστικά χρήματα για να παρέχουν «προστασία» στην επιχείρησή του, δεν πτόησαν τον 41χρονο ιδιοκτήτη ενός μπαρ στην Κόρινθο ο οποίος τους κατήγγειλε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας και εκείνοι οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψή τους.


Ένας εξ αυτών είχε πάνω του ένα πιστόλι με επτά φυσίγγια στη γεμιστήρα, ενώ στα δυο σπίτια του στην Κορινθία και την Αττική βρέθηκαν άλλα 36 φυσίγγια, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer), μικροποσότητα κάνναβης, 111 ναρκωτικά χάπια και ένα ξύλινο κλομπ! Στο σπίτι του 57χρονου συνεργού του κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, μια κεντρική μονάδα υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα και κάρτες sim και μια συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων.

Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για εκβίαση κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος, κατοχή όπλων και ναρκωτικών και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία και παραμένουν κρατούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...