Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Άργος: Το είχαν... δίπορτο οι ληστές!

«Χτύπησαν» πρακτορείο ΠΡΟΠΟ - Άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή περίπου 1.000 ευρώ - Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους δεν έφεραν αποτέλεσμα

Είχαν μελετήσει πολύ καλά τη διαρρύθμιση του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ που είχαν αποφασίσει να «χτυπήσουν», δυο άγνωστοι κακοποιοί στο Άργος. Όπως όλα δείχνουν, πιθανότατα ήταν... πελάτες που το επισκέπτονταν συχνά, αφού όταν σχεδίαζαν τη ληστεία γνώριζαν ότι θα το είχαν... δίπορτο!

Η μοναδική υπάλληλος του πρακτορείου «πάγωσε» όταν είδε να εισβάλλουν ξαφνικά δύο άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες, ο ένας από την κεντρική είσοδο και ο άλλος από την πίσω πόρτα! Στη θέα του μαχαιριού με το οποίο την απείλησαν ζητώντας της να μείνει ακίνητη και να τους δώσει τις εισπράξεις, δεν τόλμησε να αντισταθεί.

Οι δυο κακοποιοί άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή περίπου 1.000 ευρώ και βγήκαν τρέχοντας από το πρακτορείο, χωρίς η τρομοκρατημένη υπάλληλος να δει αν επιβιβάστηκαν σε κάποιο μέσο που τους περίμενε απ' έξω. Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...