Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Δύο συλλήψεις για εκβίαση στην Κόρινθο

Συνελήφθησαν στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, δύο άνδρες ηλικίας 41 και 57 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εκβίαση κατά συναυτουργία, ενώ ο 41χρονος κατηγορείται επίσης και για κατοχή όπλων και ναρκωτικών.


Οι δύο συλληφθέντες χθες τα ξημερώματα πήγαν σε κατάστημα στην Κόρινθο και απαίτησαν εκβιαστικά να πληρωθούν από τον ιδιοκτήτη, προκειμένου να παρέχουν «προστασία» στην επιχείρησή του. 


Ωστόσο, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Κορίνθου, οι δύο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν,
ενώ στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε επτά φυσίγγια.

Σε έρευνες που έγιναν σε δύο σπίτια του ίδιου στην Κορινθία και στην Αττική, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 36 φυσίγγια, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer), μικροποσότητα χασίς, ναρκωτικά χάπια και μια ξύλινη αστυνομική ράβδος.

Επιπλέον, σε έρευνα στο σπίτι του 57χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα και κάρτες sim και μια συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή Κορίνθου.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...