Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τσιγγάνοι οι δράστες ληστειών τον Οκτώβριο στη Σπάρτη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 3 υποθέσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, που είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης.


Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 24χρονου τσιγγάνος και δύο ακόμα ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία. Ο 24χρονος είναι ήδη κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδας, για καταδικαστικά έγγραφα.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, είχαν διαπράξει τις εξής περιπτώσεις ληστειών:

Την 4.10.2013 το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρήματα.

Την 14.10.2013 το απόγευμα, στον Κλαδά Λακωνίας, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.

Την 17.10.2013 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από ηλικιωμένο ημεδαπό χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.  

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...