Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Κινηματογραφική καταδίωξη ένοπλων ληστών στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια καταδίωξης ένοπλων ληστών στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών. 


Ηταν 20:00 το βράδυ όταν ένας ληστής διέπραξε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στο 103ο χλμ της Εθνικής Οδού, στο Βραχάτι Κορινθίας. 


Στη συνέχεια, σύμφωνα με την  Αστυνομία, ο δράστης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που τον περίμενε ο συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή. Στο 142ο χλμ της Εθνικής Οδού οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο, στο οποίο, ωστόσο, οι δύο δράστες δεν σταμάτησαν αλλά αντίθετα ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

Ακολούθησε καταδιώξη από τις αστυνομικές δυνάμεις και ύστερα από τρία χιλιόμετρα ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εξετράπη της πορείας του.

Οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να συλλάβουν έναν από τους δραστές, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του συνεργού του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς είναι ένας 27χρονος Αλβανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...