Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

«Στήριξαν τη Χρυσή Αυγή οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κορίνθου»

Καταγγέλλει ο σημερινός δήμαρχος


Για στήριξη στην Χρυσή Αυγή, καταγγέλλει ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός, τους αντιπάλους του στην μάχη για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, σε γραπτή δήλωση του συνδυασμού «Νέα Πορεία».«Δεν έχουμε ανάγκη τα τάγματα εφόδου», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται, ότι ο σημερινός δήμαρχος και οι συνεργάτες του δεν απεμπόλησαν τις αρχές τους, για χάρη κανενός πρόσκαιρου μικροκομματικού ή προσωπικού οφέλους, κι ακόμη ότι «η οικειοθελής στήριξη που παρείχαν οι φερόμενοι ως «υποψήφιοι» δήμαρχοι του Μητροπολιτικού δήμου της Κορίνθου στον προφυλακισμένο βουλευτή της Νέο-ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στην Κορινθία, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο».


«Στελέχη που επιζητούν την στήριξη δημοκρατικού κοινοβουλευτικού κόμματος τρέχουν στον Αρειο Πάγο να καταθέσουν ‘'πόσο καλή και κοινωνική ήταν η δράση…του τάχα προοδευτικού βουλευτή κ. Μπούκουρα''. Θα μπορούσαν να ισχυριστούν, ότι «αμάρτησαν» για τις ψήφους της οργάνωσης στην προσπάθεια τους να κερδίσουν τις προσεχείς δημοτικές εκλογές», σημειώνεται σε σκληρή γλώσσα. «Συμμάχησαν με τις δυνάμεις που θέλουν να κάνουν εθνοκάθαρση και να οδηγήσουν την χώρα στον απομονωτισμό και την δικτατορία των ταγμάτων εφόδου. Είναι επικίνδυνοι, διότι με την υπογραφή τους απενοχοποιήσαν και το αυγό και το ίδιο το φίδι».

Επίσης τονίζεται ότι «οι κκ. Νανόπουλος, Γκεζερλής και Τόγιας, προκειμένου να εκπορθήσουν τον δήμο Κορινθίων συμμάχησαν με τις δυνάμεις που απειλούν ευθέως το Σύνταγμα και τις δημοκρατικές ελευθερίες. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές και λογικές».

Τέλος σημειώνεται ότι «πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ΝΔ, τα στελέχη και οι οπαδοί της οποίας είναι δημοκρατικοί πολίτες με σεβασμό στο σύνταγμα και τους νόμους της ελεύθερης πολιτείας μας να ανταποκριθούν στο Πανδημοκρατικό σημερινό μας κάλεσμα. Αν χθες μας χώριζαν πολλά σήμερα μας ενώνει ένα και πολύ ισχυρό».

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...