Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Σύλλογος Φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη δημιουργήθηκε στην Τρίπολη! [video]

Από το Δεκέμβριο του 2013 έχει δημιουργηθεί Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη με έδρα την Τρίπολη! Σκοπός του Συλλόγου είναι η γνώση, η διάδοση και η διάσωση των τραγουδιών του Στέλιου Καζαντζίδη, ώστε να γνωρίσουν και οι νεότερες γενιές ποιος ήταν ο Στέλιος Καζαντζίδης και τι προσέφερε στον Ελληνικό λαό με τα τραγούδια του.

Η δράση του Συλλόγου θα είναι Πολιτιστική και Κοινωφελής. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στη βοήθεια συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.


Πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο Γιώργος Μπουρλώκας ο οποίος μίλησε στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr και είπε ότι όλα ξεκίνησαν από την αγάπη και το μεράκι που είχε για τον Στέλιο Καζαντζίδη. Τόνισε ότι είναι προσωπικό στοίχημα για εκείνο να τον μάθουν οι νεότερες γενιές.

Σύντομα θα ξεκινήσουν εγγραφές, ενώ θα γίνουν προσεχώς πολιτιστικές εκδηλώσεις και δωρεά τροφίμων σε αναξιοπαθούντες.

Ένας στόχος είναι να γίνει μία εκπομπή ραδιοφωνική που θα είναι αφιερωμένη στον Στέλιο Καζαντζίδη και στο λαϊκό τραγούδι.

«Ήταν ένας καλλιτέχνης που δεν αναδείχθηκε από το σύστημα και τα μίντια αλλά τον ανέδειξε ο Λαός για την ανεπανάληπτη φωνή του και τον τρόπο ζωής του» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπουρλώκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...