Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Κορινθία: Πάνω από ένα κιλό ηρωίνης βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων

Περισσότερο από ένα κιλό ηρωίνης και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, εντόπισε και κατάσχεσε η αστυνομία σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Εξαμίλια, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που έγινε στην περιοχή, αλλά και σε άλλες περιοχές της Κορίνθου, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. 


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 230 άτομα, σε 112 οχήματα και σε 12 καταστήματα, ενώ προσήχθησαν συνολικά 64 άτομα.


Τελικά συνελήφθησαν τρεις τσιγγάνοι που κατηγορούνται για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού καθώς και εννέα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης, συνελήφθη ένας 28χρονος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν ηρωίνη (1 κιλό και 262 γραμμάρια), μια ζυγαριά ακριβείας, ένα σπαθί και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών και εργαλείων, των οποίων η προέλευση και η νομιμότητα κατοχής τους ερευνάται.

Από την έρευνα, προέκυψε ότι ο 28χρονος, από το απόγευμα της 21 Σεπτεμβρίου 2013 έως το απόγευμα της 22 Σεπτεμβρίου 2013, διέρρηξε στην Αρχαία Κόρινθο ένα σπίτι και έκλεψε διάφορα αντικείμενα και εργαλεία,
καθώς και μία οικιακή συσκευή, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αργότερα σήμερα στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...