Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Καλαμάτα: Διακινητής ναρκωτικών με... μουσείο στον κήπο του!

Μέσα στο σπίτι οι άντρες της Δίωξης βρήκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Άφαντος έχει γίνει ένας 23χρονος που αναζητείται παντού από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μετά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του και αποκάλυψε ότι εκτός από διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς, είχε μετατρέψει και τον κήπο του σε... μουσείο στολίζοντάς τον με αρχαία αντικείμενα!
Οι αστυνομικοί που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι στο χωριό Ακρογιάλι Αβίας στο δήμο Δυτικής Μάνης, δεν βρήκαν το νεαρό ιδιοκτήτη που προφανώς τους πήρε είδηση και φρόντισε να εξαφανιστεί. Βρήκαν, όμως, στον κήπο δυο τμήματα αμφορέων που εξετάστηκαν από αρχαιολόγο ο οποίος έκρινε ότι εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων και θα σταλούν στην αρμόδια Αρχαιολογική υπηρεσία.

Μέσα στο σπίτι, οι άντρες της Δίωξης βρήκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 931,2 γραμμαρίων που ο δράστης είχε έτοιμη για διακίνηση και δυο ζυγαριές μαζί με δυο τριβεία. Κατέσχεσαν, ακόμη, 120 φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων και τρεις κάλυκες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 23χρονου συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...