Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στην πρόνοια Ναυπλίου με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας των  εθελοντών και εθελοντριών του συσσιτίου , παρουσιάστηκαν τα σχέδια του νέου κτηρίου που θα στεγάσει τις  νέες κτηριακές εγκαταστάσεις . 


Την κοπή της Βασιλόπιτας  έκανε ο μητροπολίτης Αργολίδος  κ.κ Νεκτάριος παρουσία του ιερέως π. Ελευθέριου Μίχου και του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.  


Ο  δήμαρχος  μεταξύ άλλων τόνισε για το μεγάλο έργο που επιτελείται στον Ιερό ναό της Ευαγγελίστριας ,καθώς και για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά οι εθελοντές για να ετοιμάσουν το γεύμα της αγάπης στους απόρους συμπολίτες μας.

Να  σημειωθεί πως από το συσσίτιο του Ιερού ναού  βρίσκουν καθημερινά 150 άτομα ένα ζεστό πιάτο φαγητό.

Στις  προσπάθειες που έγιναν για να έρθει σε τελική ευθεία το  μεγάλο  έργο του νέου κτηρίου συνετέλεσαν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων και η περιφέρεια Πελοποννήσου . Το νέο  διώροφο κτήριο θα περιλαμβάνει χώρο μαγειρείων , τράπεζας, βοηθητικών χώρων ,ιματιοθήκης , γραφεία κα. Την όλη εκδήλωση πλαισίωνε μουσικά τμήμα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδος  .

Η αίθουσα του πνευματικού κέντρου είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...