Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Συλλήψεις για παράνομο τζόγο σε Λουτράκι και Κρανίδι

Δεκατρία άτομα συνελήφθησαν στο Λουτράκι και το Κρανίδι, στο πλαίσιο των ελέγχων για διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών. 



Στο Λουτράκι, μετά από αστυνομική έρευνα σε καφετέρια - μπαρ,  συνελήφθη ο 30χρονος ιδιοκτήτης και η 40χρονη προσωρινά υπεύθυνη, καθώς είχαν εγκαταστήσει και λειτουργούσαν τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», στο οποίο επιδίδονταν τρία άτομα, τα οποία επίσης συνελήφθησαν.
 
Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν οι τρεις υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 144 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διεξαγωγή παράνομου τζόγου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου.
 
Στο Κρανίδι, σε Ίντερνετ - καφέ, ιδιοκτησίας 52χρονου που απουσίαζε κατά τον έλεγχο, συνελήφθησαν δύο γυναίκες, 24 και 34 ετών, ως προσωρινά υπεύθυνες του καταστήματος, καθώς και δύο πελάτες που έπαιζαν το παράνομο παιγνίδι «Φρουτάκια», το οποίο ήταν εγκατεστημένο σε τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές και λειτουργούσε μέσω παράνομης ιστοσελίδας.
 
Oι δύο συλληφθείσες είχαν επιτρέψει και τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «POKER», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, σε τέσσερα άτομα, τα οποία επίσης συνελήφθησαν.
 
Κατά τον έλεγχο, κατασχέθηκαν οι τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, επτά ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια, τράπουλες, μάρκες, ζάρια, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.592 ευρώ και 502 δολαρίων ΗΠΑ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.
 
Εξάλλου, συνελήφθησαν και τρία άτομα, τα οποία εργάζονταν στο κατάστημα, για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
 
Newsroom Enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...