Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ληστείες με θύματα ηλικιωμένους στην Ηλεία και τη Μεσσηνία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών σε όλη την Πελοπόννησο για να εντοπίσουν τους δράστες απανωτών ληστειών που είχαν θύματα ηλικιωμένους στην Ηλεία και τη Μεσσηνία, ευτυχώς όμως χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Οι αστυνομικοί «χτένιζαν» ως αργά την εθνική οδό Πύργου- Πατρών αναζητώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας Seat με πινακίδες κυκλοφορίας από την Αχαΐα, με το οποίο είχε διαφύγει ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος λήστεψε ηλικιωμένο στην κοινότητα Κορακοχώρι της Ηλείας και του άρπαξε σημαντικό χρηματικό ποσό.

Στην Καλαμάτα, οι έρευνες των αστυνομικών είχαν στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών δυο διαφορετικών επιθέσεων σε ηλικιωμένους. Στην πρώτη από αυτές, τρεις άνδρες πλησίασαν μια ηλικιωμένη ενώ περπατούσε και με την χρήση σωματικής βίας της άρπαξαν τα χρυσαφικά που φορούσε.

Στη δεύτερη περίπτωση, δράστιδα ήταν μια άγνωστη γυναίκα που χρησιμοποιώντας βία άρπαξε από το λαιμό μιας 80χρονης γυναίκας τη χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε τρέχοντας στους δρόμους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...