Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Μεσσηνία: Ηλεκτροφόρα παγίδα σκότωσε κυνηγόσκυλο!

Την είχε κατασκευάσει αθίγγανος για να δίνει ρεύμα στο παράπηγμά του - Το ζώο σκοτώθηκε ακαριαία

Η πατέντα που είχε σκαρφιστεί ένας τσιγγάνος για να ηλεκτροδοτεί παράνομα το παράπηγμά του στην Ασπροπουλιά Μεσσηνίας, στοίχισε τη ζωή σε ένα κυνηγόσκυλο που κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα! Ο ιδιοκτήτης του είδε το άτυχο ζώο να σκοτώνεται ακαριαία, αλλά τουλάχιστον  ο ίδιος σώθηκε καθώς δεν πλησίασε στο σημείο - παγίδα.
Το σκυλί μπήκε σε ένα χαντάκι γεμάτο νερό και υψηλή βλάστηση και σωριάστηκε χτυπημένο από ηλεκτροπληξία. Ο έκπληκτος κυνηγός είχε την ψυχραιμία να μην τρέξει κοντά του και κοιτάζοντας προσεκτικά είδε ένα άγκιστρο που είχε συνδεθεί σε ακάλυπτο και φθαρμένο καλώδιο της Δ.Ε.Η. από το οποίο γινόταν κλοπή ρεύματος!

Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε, συνέλαβε έναν 28χρονο τσιγγάνο στο παράπηγμα του οποίου κατέληγε το καλώδιο και ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ρευματοκλοπή και επικίνδυνη βλάβη. Ο δράστης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, αλλά ο συνήγορος υπεράσπισής του ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 30 Απριλίου, ώσπου να βγουν τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης που έχει ζητηθεί από την Κτηνιατρική Υπηρεσία για τα αίτια θανάτου του σκύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...