Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Λακωνία: Εμπρηστής για τα μάτια μιας Σπαρτιάτισσας - Μετά την έξωση... η εκδίκηση!

Όταν η γυναίκα του ζητούσε να χωρίσουν και τον έβγαζε από το σπίτι που ζούσαν, σίγουρα δεν φανταζόταν τις σκηνές που έμελλε να ζήσει τα μεσάνυχτα...


Ένας 32χρονος Ρουμάνος, που αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, έβαλε φωτιά τα μεσάνυχτα και έκαψε δύο αυτοκίνητα στην Σπάρτη, για τα μάτια μιας 39χρονης Σπαρτιάτισσας.


Ειδικότερα, ο Ρουμάνος διατηρούσε σχέση και συγκατοικούσε με την 39χρονη για ένα 8μηνο. Στη συνέχεια όταν αυτή του ζήτησε να διακόψουν και τον έβγαλε από το σπίτι, άρχισε να την απειλεί και τα μεσάνυχτα πήγε έξω από το σπίτι της.

Εκεί, η 39χρονη τον είδε να βάζει φωτιά στο αυτοκίνητό της το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, αφού η Πυροσβεστική που κλήθηκε δεν πρόλαβε να την σβήσει εγκαίρως. Η 39χρονη κάλεσε σε βοήθεια συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο διατηρεί σχέση με μια Αλβανίδα.

'Οταν ο Ρουμάνος τους αντιλήφθηκε πήγε στο σπίτι του συγγενή της κι έβαλε φωτιά σε αυτοκίνητο της οικογένειάς του, το οποίο υπέστη σοβαρότατες υλικές ζημιές. Η ασφάλεια Σπάρτης σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 32χρονου Ρουμάνου, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης κι αναζητείται στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...