Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ο κ. Σταύρος Χριστόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη - από δεκάδες συμπατριώτες του Ηραιάτες - αίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης στην Αθήνα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας και πρώην Δήμαρχος Ηραίας κ. Σταύρος Χριστόπουλος ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας. Ήθελε με τη συμβολική αυτή κίνηση να ανακοινώσει - ως ελάχιστη ένδειξη τιμής - την υποψηφιότητά του στους πολίτες της περιοχής εκείνης από την οποία έλκει τη καταγωγή του και στην οποία επί δώδεκα συναπτά έτη διετέλεσε Δήμαρχος χάρις στην εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέλαβαν.


Στη σύντομη τοποθέτησή του ο κ. Σταύρος Χριστόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έργο που επιτέλεσε αυτός και οι συνεργάτες του στα δώδεκα χρόνια που βρίσκονταν στη διοίκηση του Δήμου Ηραίας, ενώ ανέπτυξε σε επιγραμματικές γραμμές τις θέσεις και το όραμά του για τη Γορτυνία 2014-2019. Μια Γορτυνία που όπως χαρακτηριστικά τόνισε θα πρέπει να πορευτεί με τη βέλτιστη δυνατή συνεργασία, αποφεύγοντας τους αποκλεισμούς και τις μικρότητες, αξιοποιώντας στο έπακρο το ανθρώπινο δυναμικό της.

Επιπλέον αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούγονται το τελευταίο καιρό από συγκεκριμένα κέντρα παραπληροφόρησης περί εμπλοκής του με τη δικαιοσύνη, χαρακτηρίζοντας αυτά ως αναληθή και ψευδή, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους προκείμενου να πλήξουν τη δυναμική της υποψηφιότητά του.

Κλείνοντας την ομιλία του απηύθυνε κάλεσμα προς τους νέους σε ηλικία Γορτύνιους να πλαισιώσουν την υποψηφιότητά του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καταδείξει το γεγονός ότι το μέλλον τη Γορτυνίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη νέα γενιά. Τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη νέοι άνθρωποι να συμμετάσχουν ενεργά στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής, διότι μέσα από τις παρεμβάσεις και τις προτάσεις τους θα δημιουργήσουν τη Νέα Γορτυνία της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της ανιδιοτέλειας, της Γορτυνίας δηλαδή που μας αξίζει.Ευχαριστεί όλους που τον τίμησαν με τη παρουσία τους, και δηλώνει ότι «η θερμή ανταπόκριση και η ενότητα των Ηραιατών για άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι όλοι μαζί οι Γορτύνιοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...