Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Η παρουσίαση του βιβλίου "Τότης Φυλακούρης, της ζωής μου το φίλμ"

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητήριου Αργολίδας, στο Άργος έγινε η παρουσίαση ενός πολύ ενδιαφέροντος βιβλίου. Ο δημοσιογράφος Άρης Γάτας υπογράφει το βιβλίο "Τότης Φυλακούρης, της ζωής μου το φίλμ" που αναφέρεται στη ζωή και την ποδοσφαιρική καριέρα ενός μεγάλου παίκτη.

Ίνδαλμα για τους φιλάθλους των δεκαετιών 60 και 70 ο Τότης Φυλακούρης έγραψε τη δική του ιστορία με τον Παναθηναϊκό και τις εθνικές ομάδες .Ο αναγνώστης θα ΄΄ταξιδέψει΄΄ σε άλλες εποχές, σε μια διαφορετική κοινωνία, τότε που δεν υπήρχε επαγγελματισμός ,. Αλλά αγάπη για τη μπάλα και τη φανέλα.

ΣΕ μια καλαίσθητη έκδοση που υπογράφει ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Άρης Γάτας ο Τότης Φυλακούρης ανατρέχει στα , δύσκολα ,παιδικά του χρόνια, στην αγάπη του για τη μπάλα, στην πορεία του στον Παναθηναϊκό ενώ θυμάται ατελείωτες πλάκες που έστηνε , άλλωστε το χιούμορ ανέκαθεν τον χαρακτήριζε. 

Οι παλιοί θα θυμηθούν και οι νέοι θα γνωρίσουν, πρόσωπα και γεγονότα που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο ,όχι μόνο στη ζωή του Τότη , αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Για το βιβλίο μίλησαν ο συγγραφέας, ο ίδιος ο Τότης Φυλακούρης και εκπρόσωποι της ΕΠΣ Αργολίδας η οποία διοργάνωσε και την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...