Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ποιος είναι ο Γιάννης Δοξαράς, ομιλητής του TEDxKalamata 2012

Το TEDxKalamata διοργανώνεται από μια ομάδα 30 εθελοντών στις 14 Δεκεμβρίου 2012. Το ρητό που συνοδεύει αυτήν την πρωτοβουλία είναι: "Planting Τhe Seed/Leading Decentralization", δηλαδή, "Φυτεύοντας Τον Σπόρο/Οδηγώντας Την Αποκέντρωση".

Για πρώτη φορά λοιπόν, φυτεύεται στην Καλαμάτα ο σπόρος του TED, σηματοδοτώντας την αναπτυξιακή προοπτική με γνώμονα τη βιωσιμότητα, αποβλέποντας στην υγιή αποκέντρωση.

O Γιάννης Δοξαράς έχει σπουδάσει Θεωρητική φυσική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, το Εθνικό Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Πριν ξεκινήσει τις επιχειρήσεις του, συνεργάστηκε με διάφορα Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας, με Τράπεζες και κυβερνητικές υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη. Ο Γιάννης είναι επίσης επισκέπτης καθηγητής σε διάφορα πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 100 άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των κινητών και του διαδικτύου, καθώς και την αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Επίσης, συνέγραψε ένα βιβλίο και δημιούργησε 3 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τουρισμού. Σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος της "Warply" μίας mobile marketing πλατφόρμας - υπηρεσίας για τα εμπορικά σήματα και τους εκδότες που θέλουν να έχουν κέρδος ανάλογα με τη βάση των χρηστών τους τόσο σε υπερ-τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Σας υπενθυμίζουμε πως οι εγγραφές για το πρώτο TEDxKalamata έχουν ήδη ξεκινήσει.          
                                     
Μπείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης για περισσότερες πληροφορίες.
http://www.tedxkalamata.com
http://www.facebook.com/TEDxKalamata 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...