Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Τρίπολη: Εκδήλωση για την προσέλκυση επενδυτών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την πρεσβεία του Καναδά

Εκδήλωση με θέμα την «Ανάδειξη νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών στην περιφέρεια Πελοποννήσου», διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την πρεσβεία του Καναδά και τον Οργανισμό Invest in Greece.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 13:30 στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, Πειραιώς 254, στον Ταύρο και στην αίθουσα Ιφιγένεια 2.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της Περιφέρειας και στην προσπάθεια προσέλκυσης επενδυτών, με βασικούς στόχους: την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη βελτίωση των υποδομών, την αξιοποίηση του πλούσιου πολιτιστικού και φυσικού αποθέματος και του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει, την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας, την προώθηση των πελοποννησιακών προϊόντων και, εν γένει, τη στήριξη της αειφόρου ανάπτυξης της περιοχής.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρέσβης του Καναδά, ο πρόεδρος του Οργανισμού Invest in Greece και ο πρόεδρος του Ελληνο-Καναδικού Επιμελητηρίου, ενώ κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι ξένων χωρών στην Ελλάδα, όλοι οι παραγωγικοί και επαγγελματικοί φορείς σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, καθώς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...