Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ε.Δ.Ε ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ


Τελείωσε  η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης ξυλοδαρμού δημοτικού υπαλλήλου από αντιδήμαρχο και τον προϊστάμενο στον τομέα καθαριότητας, στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην συνεδρίαση της 10ης/4/2013 ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ρ. Μπαρού.

Αν και όλοι τόνισαν επανειλημμένος πως το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι δικαστήριο, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν να δημιουργηθεί μια ακριβώς δικαστική διαδικασία, που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από μια ποινική αίθουσα δικαστηρίου.

Ελλειπή τα στοιχεία που προσκομίστηκαν από το φερόμενο ως θύμα, οι μάρτυρες που είχαν κληθεί με τα όσα είπαν δεν φάνηκε να συμφωνούν με τον καταγγέλλοντα, οι δημοτικοί σύμβουλοι σε ρόλο ανακριτή και εισαγγελέα με ερωτήσεις σχετικές και άσχετες με το συγκεκριμένο θέμα, αύξησαν την ένταση τις περισσότερες φορές και το αποτέλεσμα στο τέλος της διαδικασίας, ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, σε μια υπόθεση που δεν μπόρεσε το σώμα  να εξακριβώσει αν έγινε όπως καταγγέλθηκε, παρά μόνο πως στην ουσία δεν υπήρξε ξυλοδαρμός αλλά μια μεγάλη ένταση με διαπληκτισμούς και με σπρωξίματα. Συμπέρασμα, η υπόθεση θα παραπεμφθεί σε ένορκη διοικητική εξέταση και τότε και μόνο τότε θα αποδοθούν ευθύνες, αν υπάρχουν στους εμπλεκόμενους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...