Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Τρίπολη: Με τα χρήματα της πενθήμερης αγόρασαν τρόφιμα για απόρους

Με τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την πενθήμερη εκδρομή τους, οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης αγόρασαν τρόφιμα για απόρους της πόλης τους.

Μπορεί να μην κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το σχολικό όνειρο της πενθήμερής τους, ωστόσο, σε μια περίοδο κατά την οποία οι κάτοικοι της χώρας, στην πλειονότητα τους, "φτωχοποιούνται", οι συγκεκριμένοι μαθητές αποφάσισαν να κάνουν μια σπουδαία πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης.

Τα βασικά είδη διατροφής τα οποία συγκέντρωσαν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης, έχοντας την υποστήριξη του διευθυντή και των εκπαιδευτικών του Λυκείου, τα προσέφεραν την Τρίτη 23/4/13 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.

'Με τέτοιες πρωτοβουλίες η νέα γενιά αποδεικνύει ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και είναι μπροστά σε κάθε προσπάθεια αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας", υπογράμμισαν οι καθηγητές τους.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης καλούν όλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και να προσφέρουν τη βοήθεια τους στους οικονομικά αδύναμους πολίτες.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...