Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Σεμινάρια και... πολλές εκπτώσεις από την Ακαδημία των Πολιτών Καλαμάτας (βίντεο)

Σειρά σεμιναρίων με βεβαίωση παρακολούθησης πραγματοποιούνται στην Καλαμάτα από την Ακαδημία των Πολιτών, μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των Πολιτών στον γνωστικό τομέα με την παροχή ποιοτικής, βιωματικής εκπαίδευσης.

 Παράλληλα τους εμπλέκει σε πολιτιστικές και φιλανθρωπικές δράσεις, ώστε να ενισχύσει το κοινωνικό κεφάλαιο της περιοχής και να εγκαθιδρύσει την αλληλεγγύη.

Στην Καλαμάτα έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαλέξεις και θα πραγματοποιηθούν συνολικά δέκα τρίωρες εβδομαδιαίες κοινωνικές συζητήσεις, με κόστος παρακολούθησης 50 ευρώ το εξάμηνο. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο REX κάθε Δευτέρα από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι εγγραφούν στα σεμινάρια θα έχουν εκπτώσεις σε αρκετές επιχειρήσεις της πόλης. Μετά την εγγραφή δίνεται σπουδαστική ταυτότητα, με την επίδειξη της οποίας ισχύουν εκπτώσεις έως 40% σε επιχειρήσεις επίπλων, οπτικών, φωτογραφιών, εποχιακών ειδών, σχολής οδηγών, ενδυμάτων, υποδημάτων, αξεσουάρ, ποδηλάτων, βιβλίων και χαρτικών, εστίασης και φαγητού, καυσίμων και πολλά άλλα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις επιχειρήσεις και τις εκπτώσεις που προσφέρουν πατώντας εδώ

Το σεμινάριο έχει θέμα τη θεατρολογία, τις τεχνικές θεάτρου, την ψυχολογία, το θεατροπαιχνίδι, τη δραματοθεραπεία και την ψυχανάλυση. Απευθύνεται σε όλους και ιδαίτερα σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς. Έχει ήδη 50 εγγεγραμμένα μέλη με στόχο να φτάσουν και να ξεπεράσουν τα 100.

Επίσης, η Ακαδημία των Πολιτών διοργανώνει για φέτος και διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την ειδική αγωγή διάρκειας 300 ωρών, στο οποίο δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης, με συνολικό κόστος 200 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του προγράμματος στην Καλαμάτα κα Ολυμπία Φασιλάκη στο τηλέφωνο 6986505243 ή στο email kalamatacivilacademy@hotmail.com.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για την Ακαδημία των Πολιτών:

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...