Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JET SKI

Στην όμορφη παραλία της Νέας Κίου διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα JET SKI. Το θέαμα μεγάλο με τους συμμετέχοντες να τα δίνουν όλα.

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Jet Sport (Hellenic Jet Sports Boating Association) ιδρύθηκε στα τέλη του 2008 από αθλητές του θαλάσσιου μηχανοκίνητου σπορ των personal watercraft που έχουν διακρίσεις στον ελληνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο υδάτινο στίβο.

Αθλητές με μοναδική πείρα, γνώσεις και διάθεση που αποκτήθηκε όχι μόνο στο αθλητικό στίβο αλλά και με την συνεχή ενημέρωση και προσωπική επαφή με τους διοργανωτές του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, των Τελικών του Παγκοσμίου και φυσικά τους κατασκευαστές.

Είναι οι ίδιοι αθλητές που “έφεραν” τους κανονισμούς και την τεχνογνωσία των αγώνων στην Ελλάδα με στόχο να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν το σπορ των personal watercraft (κοινώς jet ski) προσελκύοντας νέους αθλητές και δημιουργώντας τις απαραίτητες προδιαγραφές σε συνεργασία με την Διεύθυνση της Λιμενικής Αστυνομίας για την τέλεση των αγώνων και υγιή προώθηση του σπορ.Η καλλιέργεια των αγώνων στους Δήμους και τις Κοινότητες των εκάστοτε περιοχών που πραγματοποιούνται οι αγώνες συντελεί στην πρόοδο της Αθλητικής Παιδείας και του “ευ αγωνίζεσθε” της νεολαίας.

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Jet Sport (Hellenic Jet Sports Boating Association) διοργανωνει για 4 συνεχη χρονια το πανελληνιο πρωταθλημα pwc (jet ski)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...