Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Πρώτο Ευρωπαϊκό βήμα για τον Διομήδη

Ο Διομήδης Άργους επικράτησε με 30-25 της πορτογαλικής Μαδέιρα στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το 2ο γύρο του EHF Cup κι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.


Ο Βουλευτής κ. Γ. Ανδριανός
Στα εγκαίνια του κλειστού της Αγίας Τριάδας, οι κυπελλούχοι Ευρώπης πήραν από την αρχή το προβάδισμα και με το τελικό 30-25 βρίσκονται με το ένα πόδι στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.


Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου την Κυριακή στις 19:00 στο ίδιο γήπεδο, με τους Αργίτες να αρκούνται ακόμα και σε ήττα μέχρι τέσσερα γκολ διαφορά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής των «Λύκων» Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε πως μετά από πειθαρχημένη δουλειά της ομάδας , το αποτέλεσμα της νίκης ήταν σίγουρο .


Τον αγώνα παρακολουθήσαν παραπάνω από 1000 άτομα μεταξύ αυτών, ο βουλευτής Αργολίδας  της ΝΔ. Γ.Ανδριανός, ο αντιπεριφεριαρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος και ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος 

Τα δεκάλεπτα: 4-7, 7-8, 12-15 (ημχ.), 17-20, 21-26, 25-30

ΜΑΔΕΪΡΑ (Ντόνερ): Φερέιρα, Βιέιρα, Νούνες 3, Σιγκέιρα 4, Ζιλ, Καρβάλιο, Μαρκές 1, Πενέδα, Πίντο 10, Πίνα 7

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 6, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 1, Κρεμαστιώτης 1, Αρσενόπουλος, Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 3, Σαμαράς 3, Κοντούλης, Δεληγιάννης 7, Μαστορογιάννης 3, Καραιβάνοφ, Τάσκοβιτς 6




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...