Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Συλλήψεις για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην Κορινθία

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου προχώρησαν την Πέμπτη σε δύο συλλήψεις για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Αρχικά συνέλαβαν 36χρονο που είχε στην κατοχή του πάνω από 500 δόσεις ηρωίνης και έπειτα έναν 17χρονο που προσπάθησε να πουλήσει σε αστυνομικό μισό κιλό χασίς.

Το πρωί της Πέμπτης, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι 36χρονου, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν ποσότητα ηρωίνης, βάρους 51 γραμμαρίων, η οποία μπορεί να δώσει πάνω από 500 δόσεις της θανατηφόρας ουσίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος, είχε αφαιρέσει μία ξύλινη σφραγίδα, από το Κέντρο Υγείας Κιάτου, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στην διευθύντρια του. Ο 36χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, οργάνωσαν το μεσημέρι επιχείρηση στην Αρχαία Κόρινθο, όπου πληροφορίες ήθελαν έναν 17χρονο να εμπλέκεται σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας, έπεισαν τον 17χρονο ότι ενδιαφέρονται να αγοράσουν χασίς και χθες το μεσημέρι κανονίσθηκε το ραντεβού.

Όταν όμως ο ανήλικος παρουσιάσθηκε συνελήφθη και στην κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 540 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 11 εκατοστών, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 17χρονος επίσης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...