Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Πάρτι-πρόκρισης για Διομήδη

Χωρίς καν... να ιδρώσει, ο Διομήδης Άργους νίκησε 32-26 τη Μαδέιρα στο κλειστό της Αγίας Τριάδας και σε συνδυασμό με το υπέρ του 30-25 από το πρώτο τυπικά εκτός έδρας παιχνίδι, πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο του EHF Cup.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Κυπελλούχοι Ευρώπης, επιβεβαίωσαν με εμφατικό τρόπο την ανωτερότητά τους απέναντι στους Πορτογάλους και με πρωταγωνιστές τους Μεγαλοοικονόμου και Σαμαρά έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση.

Το ματς

Μόνο για ένα ημίχρονο μπόρεσε να κρατηθεί κοντά στο σκορ η Μαδέιρα, η οποία δεν έδειξε σε κανένα σημείο ότι μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση από τον Διομήδη. Οι θεατές που γέμισαν το κλειστό της Αγίας Τριάδας θα ένιωσαν ότι ζούσαν ένα … deja vu του χτεσινού παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, αφού αυτό εξελίχθηκε με πανομοιότυπο τρόπο όπως και στο σαββατιάτικο ματς. 

Ο Διομήδης μπήκε φουριόζος στον αγώνα και με έναν αφιονισμένο Θοδωρή Μεγαλοοικονόμου πήρε νωρίς προβάδισμα με 5-1 στο ένατο λεπτό και 11-4 στο 19΄ο λεπτό. Κάπου εκεί οι μηχανές του Διομήδη μπήκαν στο ρελαντί. Οι «πράσινοι» έχασαν την συγκέντρωσή τους και κάνοντας αρκετά λάθη επέτρεψαν στους Πορτογάλους να πλησιάσουν στο σκορ και να κλείσουν το ημίχρονο βρισκόμενοι πίσω 2 γκολ (14-12).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διομήδης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και παίζοντας συγκεντρωμένα στην άμυνα και με μεγάλη κινητικότητα στην επίθεση άρχισε να ανοίγει το σκορ προοδευτικά, με τη διαφορά να φτάνει στη μεγαλύτερη τιμή της στο 55ο λεπτό (32-19). Στη συνέχεια ο Δημήτρης Δημητρούλιας έκανε αρκετές αλλαγές, δίνοντας γεύση από ευρωπαϊκούς αγώνες και στους πιτσιρικάδες της ομάδας, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στη Μαδέιρα να μαζέψει το σκορ στο τελικό 32-26.

Πλέον, ο Διομήδης περιμένει την εύνοια της θεάς τύχης στην κλήρωση της Τρίτης για τον 3ο γύρο του EHF Cup, για να δει αν θα μπορέσει να επιμηκύνει το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...