Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ναύπλιο: ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ

Ούτε τέσσερεις μήνες δεν έχουν περάσει από τις εκλογές του Ιούνη και την έναρξη της διακυβέρνησης από την τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας και όλες οι υποσχέσεις της έχουν κουρελιαστεί. Η επαναδιαπραγμάτευση και η αναπτυξιακή προοπτική έχουν μετουσιωθεί στην πλήρη ταύτιση με την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου.

Ιδίως το επικείμενο πακέτο μέτρων θα σημάνει την συνέχιση της κατεδάφισης του εναπομείναντος κοινωνικού κράτους, την πιο άγρια επίθεση σε μισθούς συντάξεις, το ξεπούλημα κρίσιμων δημοσίων επιχειρήσεων, το βάθεμα της κρίσης και της ύφεσης και την στέρηση της όποιας προοπτικής για τα πλατιά λαϊκά στρώματα και ιδίως τη νεολαία.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ έχει ως στόχο να είναι παρών σε κάθε κοινωνικό αγώνα συμβάλλοντας και αυτός στην οργάνωση των απαιτούμενων αντιστάσεων και την ίδια ώρα να ανασυγκροτηθεί για να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικός στα καθήκοντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που του ανέθεσε ο λαός Για αυτό το λόγο σήμερα Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στην αίθουσα Τριανόν στο Ναύπλιο διοργάνωσε συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ .
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...