Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Καλαμάτα: Κινητή «βόμβα» για το λιμάνι το παροπλισμένο πλοίο «Amada»

Ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει να βυθιστεί το παροπλισμένο πλοίο «Amada» μέσα στο λιμάνι της Καλαμάτας. Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη η Λιμενική Επιτροπή αποφάσισε να κινήσει διαδικασία άμεσου πλειστηριασμού τόσο του συγκεκριμένου πλοίου, όσο και των δύο άλλων παροπλισμένων που είναι δεμένα στο λιμάνι εδώ και αρκετά χρόνια.

Η συγεκριμένη διαδικασία σημαίνει σημαντική απώλεια εσόδων από τον πλειστηριασμό για το Λιμενικό Ταμείο, γεγονός που προσπέρασε η Λιμενική Επιτροπή μπροστά στον κίνδυνο να βυθιστεί κάποιο πλοίο στο λιμάνι.

Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε δεύτερη απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείου Καλαμάτας σχετικά με την αίτηση της πλοιοκτήτριας εταιρείας για ανάκληση της απόφασης που είχε επιβάλει την κατάσχεση του πλοίου, προκειμένου να αναλάβει τη διάλυσή του. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πλειστηριασμός είναι η μοναδική λύση σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας Στ. Παπαχρήστου.

Η απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής έχει στόχο την απαλλαγή του λιμανιού από τα παροπλισμένα, καθώς ελλοχεύει κίνδυνος να βυθιστούν ανά πάσα στιγμή.

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...