Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Εκλεβε το 2011 και την "τσίμπησαν" το 2013 μία τσιγγάνα στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, 5 περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Κιάτου Κορινθίας, ενώ για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 31χρονης ημεδαπής ΡΟΜΑ, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση, αξιοποίηση και διασταύρωση στοιχείων, προέκυψε ότι η 31χρονη, κατά τον μήνα Δεκέμβριο του 2011, είχε διαπράξει τις εξής περιπτώσεις κλοπών:
Την 1-12-2011 το μεσημέρι, στο Κάτω Διμηνιό Κορινθίας, διέρρηξε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα, δύο φορητούς υπολογιστές και διάφορα χρυσαφικά.
Την 5-12-2011 το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, διέρρηξε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε έναν φορητό υπολογιστή και διάφορα χρυσαφικά.
Την 5-12-2011 το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, διέρρηξε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα, χρυσαφικά και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.
Την 23-12-2011 το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, διέρρηξε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα και χρυσαφικά.
Την 26-12-2011 το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, διέρρηξε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε χρυσαφικά.
Από την παραπάνω εγκληματική της δράση, είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που αγγίζει τις -21.000- ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Σε εξέλιξη βρίσκονται η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή της και σε άλλα παρόμοια αδικήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...