Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Νέα γραμμή - σύνδεση με την Καλαμάτα από την easyJet

EasyJet, Boeing 737-73V
EasyJet, Boeing 737-73V (Photo credit: Paulo Guerreiro)
H easyJet εγκαινιάζει νέα γραμμή γραμμή Λονδίνου Γκατγουίκ – Καλαμάτα για τα δρομολόγια των αεροπλάνων της .

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση,
«σε διαρκή ανάπτυξη της επιτυχημένης παρουσίας της στην Ελλάδα, η easyJet από τις 6 Ιουλίου 2013 συνδέει το Λονδίνο Γκάτγουικ με την Καλαμάτα με δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο , με αεροσκάφος Α319/320.
Με τη νέα αυτή σύνδεση, η easyJet θα εξυπηρετεί συνολικά 12  (δώδεκα) Ελληνικούς προορισμούς με απ΄ευθείας πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο,   τη Γαλλια , την Ιταλία, την Ελβετία και την Γερμανία , συμβάλλοντας ετσι, σημαντικά στην στήριξη  και προβολή του Ελληνικού τουρισμού.

Ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Operations Manager της easyJet δήλωσε σχετικά: ''Η easyJet από το 1998 που ξεκίνησε την πρώτη της πτήση με προορισμό την Αθήνα, παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη του δικτύου της, στηρίζοντας σταθερά τον Ελληνικό τουρισμού . Αξίζει να σημειωθεί ότι για το 2013, σε σχέση με το 2012, η αύξηση επιβατών από προς/από την Ελλάδα με πτήσεις της easyJet , αναμένεται να είναι της τάξεως του 11%. Η easyJet θα συνεχίσει την σταθερή ανάπτυξη της στην αγορά της Ελλάδας, πάντα με ασφάλεια, άνεση και ανταγωνιστικές τιμές''».


Πηγή:www.reporter.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...