Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Στην Τρίπολη ο 4ος γύρος του πρωταθλήματος ταχύτητας


Η συνέχεια του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας γίνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης, εκεί όπου έγινε και ο πρώτος αγώνας της χρονιάς. 


Ο προγραμματισμένος για την πίστα των Σερρών αρχικά αναβλήθηκε και αντικαταστάθηκε αρχικά με αγώνα στα Μέγαρα. Όμως λόγω ακαταλληλότητας και του «νέου» ασφαλτοτάπητα της πίστας, ο αγώνας εκεί τελικά ματαιώθηκε. Έτσι ως εναλλακτική λύση μετακόμισε στο πάντα φιλόξενο αεροδρόμιο της Τρίπολης. 

Πολλές οι κατηγορίες των αγώνων ακόμα περισσότερες αναμετρήσεις ανάμεσα στους καλύτερους έλληνες οδηγούς αναμένονται στον προτελευταίο γύρο του πρωταθλήματος.


Στην κατηγορία Open ο Κρεμάλας με τρία βάθρα, εξακολουθεί να μεγαλώνει τη διαφορά. Ωστόσο ο Βέλλιος έχοντας πάρει δύο νίκες θα προσπαθήσει να καλύψει τη διαφορά των 15 βαθμούς, με το Γιαννακόπουλο να ακολουθεί με μόλις 17 βαθμούς από τον πρώτο.

Στην κατηγορία Racing ο Ανδρέας Λεφέβρ με τρία βάθρα ανέβασε τη διαφορά στους 16 βαθμούς και ακολουθούν με ισοβαθμία ο Κίτσος με τον Τσώκο.

Στην κατηγορία Supersport o Συνιώρης με 13 βαθμούς διαφορά από τον Καρακατσάνη και 29 από τον Παναγιωτόπουλο, στόχο έχει να διευρύνει το προβάδισμά του στην βαθμολογία. Στην κατηγορία Superstock ο Πίππος με διαφορά 27 βαθμών πλέον από τους Παναγιωτόπουλο και Γκιζίνο, είναι ασυγκράτητος και θα αγωνιστεί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η πίστα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου ανοίγει στις 09.00 και οι αγώνες ξεκινούν στις 11.00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...