Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ληστεία με «άρωμα» γυναίκας στην Κόρινθο

Η 22χρονη αλλοδαπή δεν δίστασε να χτυπήσει την ηλικιωμένη γυναίκα για να της αρπάξει τα χρυσαφικά που φορούσε


Δεν ήταν «ζόρικη» μόνο η νεαρή Αλβανίδα που λήστεψε εν ψυχρώ πρωί- πρωί μια 77χρονη γυναίκα στη μέση του δρόμου στο Λουτράκι, αλλά και η ομοεθνής συνεργός της που αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς όταν πήγαν να τους βάλουν χειροπέδες!

Η 22χρονη αλλοδαπή δεν δίστασε να χτυπήσει την ηλικιωμένη γυναίκα για να της αρπάξει τα χρυσαφικά που φορούσε. Αμέσως μετά, μπήκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν η 45χρονη και οδηγούσε ένας 43χρονος συμπατριώτης τους και τράπηκαν σε φυγή. Η 77χρονη ενημέρωσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ότι την είχαν ληστέψει και έδωσε την περιγραφή της νεαρής δράστιδας και του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγε.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και συνέλαβαν τους δράστες, παρά την αντίσταση της 45χρονης Αλβανίδας. Στο αυτοκίνητο, που κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, βρέθηκαν ένα περίστροφο replica, ένα μαχαίρι και διαρρηκτικά εργαλεία. Οι τρεις Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου κατηγορούμενοι για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...