Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Δημοπρασία καυσοξύλων από παράνομη υλοτομία

Δημοπρασίες καυσόξυλων που υλοτομήθηκαν παράνομα από δάση και δασικές εκτάσεις θα πραγματοποιήσει το Δασαρχείο Καλαμάτας στη Μεσσήνη, στην Πύλο και στο σταθμό οχημάτων της υπηρεσίας στην Καλαμάτα.

Τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στο Δασονομείο Πύλου θα δημοπρατηθούν 5 χωρικά κυβικά καυσόξυλα βελανιδιάς που υλοτομήθηκαν παράνομα στην περιοχή του Βλαχόπουλου. Η δημοπρασία θα γίνει ανά χωρικό κυβικό μέτρο και το ελάχιστο όριο προσφοράς ορίζεται στα 27,76 ευρώ ανά χωρικό κυβικό μέτρο.

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν στις 10 το πρωί οι δημοπρασίες στη Μεσσήνη και στην Καλαμάτα. Στη Μεσσήνη η δημοπρασία θα γίνει στο Δασονομείο και θα αφορά σε 10 χωρικά κυβικά βελανιδιάς που κατασχέθηκαν στο χωριό Βλάση. Το ελάχιστο όριο προσφοράς ανά χωρικό κυβικό έχει οριστεί στα 40 ευρώ.

Στο σταθμό οχημάτων του Δασαρχείου θα δημοπρατηθούν 40 χωρικά κυβικά βελανιδιάς, αριάς, πουρναριού και κουτσουπιάς (5 παρτίδες). Το ελάχιστο όριο προσφοράς έχει οριστεί στα 28 ευρώ για την πρώτη παρτίδα και στα 40 ευρώ για τις υπόλοιπες.

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...