Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Πέντε συλλήψεις αλλοδαπών για ληστεία στη Λακωνία

Ακινητοποίησαν 43χρονο Πακιστανό με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.


Συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Τρίτης στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, πέντε αλλοδαποί, τέσσερις υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 23 έως 35 ετών, καθώς και ένας 33χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος 43χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, το βράδυ της Δευτέρας, στην Εθνική Οδό Σπάρτης-Γυθείου, αφού ακινητοποίησαν τον 43χρονο με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...