Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Εκδηλώσεις για την Άλωση της Τριπολιτσάς


Στην Τρίπολη στις εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της Άλωσης της Τριπολιτσάς στις 23 Σεπτέμβρη 1821 και τους εορτασμούς για την Απελευθέρωσή της, βρέθηκε κλιμάκιο στελεχών του Κινήματος και Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Στην πόλη σύμβολο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 βρέθηκαν την Κυριακή 29 Σεπτέμβρη στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Βασιλείου για την Αρχιερατική Δοξολογία ο έχων την πολιτική ευθύνη της Πελοποννήσου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος, Γιάννης Μοίρας, ο γραμματέας δράσεων και εθελοντισμού Μπάμπης Μπαρούτας και από τη Νεολαία η Μανταλένα Παπαδοπούλου, πρόεδρος της Νεολαίας, ο Νίκος Διακομιχάλης, υπ. Οργ. Περιφέρειας, ο Αργύρης Γιαννόπουλος, υπ. Τομέα Εργασίας και Απασχόλησης και ο Μιχάλης Παπαδημητρίου, υπ. Τομέα Οικονομίας, Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας. Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Στρατηγού Δημήτριου Πέτροβα(Μητροπέτροβα).

Στα πλαίσια της επίσκεψης η αντιπροσωπεία Κινήματος και Νεολαίας παρακολούθησαν την παρέλαση και τέλος την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάβουν χώρα στην πόλη Sochi για το έτος 2014.

Να σημειωθεί ότι παράπλευρα με τις επετειακές εκδηλώσεις οι Γιάννης Μοίρας, Μανταλένα Παπαδοπούλου και όλοι οι προαναφερόμενοι μετέχοντες στην αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με εκπροσώπους φορέων της Τρίπολης και της Πελοποννήσου, καθώς και με κορυφαίους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης αναφορικά με πλήθος ζητημάτων τοπικών, περιφερειακών και κεντρικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...