Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ράγιου: ΠΑΣΟΚ είναι και …. δεν αλλάζει

Η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Νατάσα Ράγιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Υπουργός Υγείας λίγες μόνο ώρες πριν κλείσει η βουλή και ενώ ήταν γνωστό ότι ''οδεύουμε''σε εκλογές βιάστηκε να ανανεώσει τις θητείες των διοικητών των νοσοκομείων.

Μετά την αποτυχία του open.gov. και λίγους μήνες από τον Αύγουστο του 2011 όπου διεκήρυττε ότι θα αποπέμψει τους διοικητές που δεν απέδιδαν,τα ξεχνάει όλα και προχωρά σε διετή ανανέωση της θητείας - κατά γενική ομολογία-στην πλειοψηφία τους αποτυχημένων διοικητών, προσπαθώντας να δεσμεύσει τη νέα κυβέρνηση.

Να θυμηθούμε ότι πριν λίγες μέρες είχαν αναβληθεί και οι τακτικές κρίσεις των αξιωματικών στις ένοπλες δυνάμεις.

Μεταξύ των διοικητών που ευνοήθηκαν από την απόφαση περιλαμβάνονται και οι διοικητές του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Τους πληροφορούμε ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαίου δεν θα τους επιτρέψει να διαλύσουν ότι έχει απομείνει από το πολύπαθο Ε.Σ.Υ.

Τους πληροφορούμε ακόμη ότι οι ανανεωθείσες θητείες των διοικητών μπορούν να ''λυθούν' 'ανά πάσα στιγμή ''αχρεωστίτως'' για το δημόσιο.

Προφανώς η επισήμανση δεν αφορά στα φυσικά πρόσωπα, αλλά στους θεσμικούς ρόλους και τις πολιτικές αποφάσεις που προεκλογικά προκαλούν τους πολίτες.
Νισάφι πια
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...