Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ν. ΝικολόπουλοςΘέμα: «Ο τόπος, θέλει ανάπτυξη και όχι…πράσινα λουκέτα»

Την έντονη αντίδραση του Βουλευτή Αχαΐας ΝΔ, Νίκου Νικολόπουλου προκάλεσε η τελευταία απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, για την κατάργηση του Περιφερειακού Επιμορφωτικού Κέντρου Πατρών, στο πλαίσιο της πανελλήνιας αναδιάρθρωσης στην οποία επέλεξε να προχωρήσει ένας ακόμη εκπρόσωπος της «πράσινης ανάπτυξης» στη χώρα μας, δίχως βεβαίως προηγουμένως να έχει υπολογίσει τις σοβαρότατες συνέπειες αυτής της απόφασης.

Πλέον, σε όλα τα ΠΕΚ της χώρας, όπως και σε αυτό της Πάτρας μπήκαν τα «πράσινα» λουκέτα και μάλιστα με την ξεκάθαρη υπογραφή του υφυπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου. Ταυτόχρονα, ο στενός συνεργάτης του σημερινού Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού Οικονομικών της Χώρας μας, Ευάγγελου Βενιζέλου, μετά την πίεση που του ασκήθηκε και την «βροχή» ερωτημάτων που δέχτηκε από τον Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι έχουν κλείσει και 45 ακόμα ΔΟΥ στην Ελλάδα, βάση ενός τριετούς προγράμματος εκ βάθρων αναδιάρθρωσης των φορολογικών και ελεγκτικών μας υπηρεσιών που αποφάσισαν να εφαρμόσουν οι «φωστήρες» του αρμόδιου υπουργείου. Σημειωτέον, ότι η τρόικα έχει ζητήσει να κλείσουν οι περισσότερες ΔΟΥ, διότι το 97% των εσόδων το επιτυγχάνουν μόλις 30 από αυτές!

Ωστόσο, ο κ. Νικολόπουλος αφού δήλωσε εξαρχής αντίθετος με την απόφαση κατάργησης του ΠΕΚ Πατρών και της οριζόντιας αναδιάρθρωσης που επιλέγει το ΠΑΣΟΚ για τις ΔΟΥ, ανά την επικράτεια, στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός της συνεχούς αποδόμησης των υπηρεσιών της περιοχής, τονίζοντας πως θα έπρεπε να έχει συμβεί το αντίθετο από την στιγμή που η Αχαΐα μπορεί να αποτελεί το οικονομικό κέντρο ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας. Τέλος, ο κ. Οικονόμου, δεσμεύτηκε προς τον υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ στην Αχαΐα, ότι οι υπάλληλοι των υπηρεσιών που καταργήθηκαν θα μετακινηθούν σε άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες, αναγνωρίζοντας συγχρόνως την ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν τους τελευταίους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...