Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Μια αληθινή κουβέντα ενός ταλαιπωρημένου ανθρώπου

Πρωί πρωί μαθαίνουμε ο Νίκος Νικολόπουλος, Βουλευτής της ΝΔ, περιόδευε στις γειτονιές του Ψαροφαϊου, στην Πάτρα.

Απόρησαν οι κάτοικοι της περιοχής… που τον είδαν να περιδιαβαίνει τα σοκάκια και να συνομιλεί με τους αγουροξυπνημένους κατοίκους.

Φίλος που ήταν παρών αναφέρει χαρακτηριστικό σκηνικό. Ένας πετάχτηκε από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας και είπε ατακαδόρικα : « ..καλά που είναι ρε ο Παπανδρέου;;; εμείς αυτόν περιμέναμε!!! Φαίνεται ότι ξέχασε ο Γιωργάκης ότι εμείς εδώ είμαστε Τριταιίτες και τον Γιώργο τον είχαμε εικόνισμα.»

Αλλά ο Νικολόπουλος ετοιμόλογος πάντα του απάντησε … χαριτολογώντας : « εγώ πάντα εδώ ήμουν με τους φίλους μου. Φαίνεται ο Γιώργης δεν θα σας κάνει ούτε αυτή τη φορά τη χάρη να σας επισκεφτεί …Τον θεωρεί δεδομένο τον ψήφο, και ότι είστε υποχρεωμένοι να ψηφίζεται Πασόκ.»

Γιαγιά διπλανής πόρτας, που άκουγε την στιχομυθία και χαμογελούσε, σκούντησε με την μαγκούρα της τον Βουλευτή, καθώς περνούσε από δίπλα της, και του είπε την σοφή ατάκα : « δεν πειράζει Νίκο μου…εμείς και δρόμους του φτιάξαμε και πλατείες με το όνομα του και  βάλαμε όλους τους Παπανδρέου εικόνισμα  στα σπίτια μας τόσα χρόνια…!!!αλλά τώρα που θα έρθει δεύτερο το ΠΑΣΟΚ και τόσο χαμηλά ας πάει και ο Γιώργος να περπατήσει μόνος του στα απομεινάρια των μεγαλείων του.. όλα έρημα τα άφησε…»

Τελικά μια αληθινή κουβέντα ενός ταλαιπωρημένου ανθρώπου μπορεί να έχει την ίδια δύναμη με όλες τις πολιτικές μου ομιλίες για το Γιώργο Παπανδρέου τόσων χρόνων σχολίασε ο Νικολόπουλος φεύγοντας από το Ψαροφάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...