Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η Νατάσα Ράγιου στο πλευρό των δανειοληπτών της Αχαϊκής

«Τα ύποπτα παιχνίδια του εκκαθαριστή θα πάνε περίπατο»


Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ Αχαΐας Νατάσα Ράγιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η νέα συντονισμένη επίθεση σε βάρος των δανειοληπτών της Αχαϊκής Τράπεζας, ισοδυναμεί με εκ προμελέτης έγκλημα κατά του συνόλου των Αχαιών πολιτών.

Οι προθέσεις του υπαλλήλου-εκκαθαριστή της Τράπεζας της Ελλάδος να καταστήσει άμεσα απαιτητά τα δάνεια, πνίγουν την τοπική οικονομία και δεν αφήνουν πια ούτε ίχνος ελπίδας ανάταξης στον ήδη αποδεκατισμένο επιχειρηματικό χάρτη του Νομού.
Η εν μία νυκτί απόφαση να κλείσουν την Τράπεζα των Αχαιών και τώρα οι παράλογες απαιτήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος, δεν μας αφήνουν αμφιβολία ότι το πολιτικό σχέδιο της εξόντωσης του Νομού και της πραγματικής οικονομίας του τόπου μας, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν θα τους αφήσουμε έτσι. Θα αντιδράσουμε και θα αποτρέψουμε τους σχεδιασμούς τους.

Θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Θα τα καταφέρουμε γιατί για μας προέχει ο άνθρωπος, ο επιχειρηματίας, ο βιοπαλαιστής. Δεν έχουμε μάθει να ζούμε στο ψεύτικο βασίλειο των αριθμών, αλλά μέσα στην κοινωνία της αγωνίας και της προσπάθειας.

Τούτη την ώρα που η μοναδική έννοια της Κυβέρνησης είναι να πετύχει τους στόχους της ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών, δεν μπορεί να βάλει κατά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τις οποίες στερεί την ρευστότητα, και τις καταδικάζει σε θάνατο.

Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, που όμως το ξέρουμε, το πολεμάμε και στο τέλος θα το ρίξουμε στον καιάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...