Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ράγιου στην ΝΕΤ: Σφυροκόπησε ΠΑΣΟΚ, Αριστερά και κατήγγειλε παρά φύση "πολιτικούς αρραβώνες".

  Άγριο σφυροκόπημα στο ΠΑΣΟΚ και τις πολιτικές που εφάρμοσε όχι μόνο στα δύο τελευταία χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας, αλλά και στο παρελθόν, εξαπέλυσε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νατάσα Ράγιου μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ "Στον δρόμο για την κάλπη" και την δημοσιογράφο Χρύσα Ρουμελιώτη.
Η κυρία Ράγιου σχολίασε και την πρόσφατη συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου στην εφημερίδα "Πελοπόννησος " της Πάτρας, υπογραμμίζοντας ότι πρώην Πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους Έλληνες σαν να ήρθε στην χώρα από άλλον πλανήτη.
Απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούν στα πρόσφατα δημοσκοπικά ευρήματα και τα ενδεχόμενα συνεργασίας ξεκαθάρισε ότι αφενός μεν η χώρα δεν κυβερνάται από δημοσκόπους, αφετέρου ότι η χώρα χρειάζεται ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση για να ξεφύγει από την μέγγενη της κρίσης.
Παρέθεσε δε ως παράδειγμα, τις πολιτικές αγκυλώσεις που προέκυψαν στην διακυβέρνηση της χώρας από Κυβερνήσεις συνεργασίας κομμάτων.
Αναλύοντας την πολιτική φυσιογνωμία των κομμάτων που δυνητικά μπορούν να συνεργαστούν, διέκρινε σημαντικές διαφορές αντίληψης και φιλοσοφίας ακόμη και ανάμεσα σε εκείνα που κινούνται εντός συγγενών ιδεολογικοπολιτικών χώρων και έφερε ως παράδειγμα τις αγκυλώσεις και την αδιαλλαξία της Αριστεράς, τους παρά φύσιν "αρραβώνες" δεξιόστροφων κομμάτων βρεφικής ηλικίας με κόμματα Αριστερών αντιλήψεων, αλλά και την αναξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ στην κατεύθυνση προγραμματικών συγκλίσεων.
Σχολίασε με καυστικό τρόπο την δήλωση της Φώφης Γεννηματά, που ....ανακάλυψε την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου, όταν ο σημερινός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την ξόρκιζε ως Υπουργός Οικονομικών, κατηγορώντας την ΝΔ για πολιτική μαθητευόμενων μάγων..
«Ο κόσμος είναι θυμωμένος αλλά θέλει σταθερότητα και σοβαρές αποφάσεις. Το περιβόητο διακύβευμα αυτών των εκλογών, όσο και να το αναλύουμε είναι αν, την επόμενη μέρα, θα πάψουμε να ταυτίζουμε τους πολιτικούς με τη λέξη λαμόγια..», κατέληξε.

----Η Νατάσα Ράγιου επισκέφθηκε το Σάββατο το πρωί την αγορά του Αιγίου και συνομίλησε με επιχειρηματίες και πολίτες.
Ένοιωσε ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν οι συνομιλητές της στην συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν παρακολουθήσει την τηλεοπτική συζήτηση στην ΝΕΤ και την συνεχάρησαν για την καθαρότητα των θέσεών της και τον δυναμισμό με τον οποίο τις παρέθεσε σε πανελλήνιο ακροατήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...