Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΣA AΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Πανευτυχής ο προπονητής του Άργους του, Γιώργος Μπούκουρας μετά τη νίκη της ομάδας του σημείωσε: «Υποσχεθήκαμε τη νίκη χτες για τον υπέροχο κόσμο μας που μας στήριξε. Ξεκινήσαμε άσχημα στο πρώτο σετ αλλά βελτιωθήκαμε στη συνέχεια στο σερβίς και βρήκαμε επιθετικές λύσεις για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια. Ελπίζω σε αντίστοιχα καλή συνέχεια για τον Γυμναστικό Σύλλογο».

Η κόρη του κόουτς και αρχηγός του Γ.Σ.Α, Μαίρη Μπούκουρα ήταν φανερά συγκινημένη στην τελευταία της χρονιά στην ομάδα των νεανίδων, δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, του χρωστούσαμε τη νίκη και του την αφιερώνουμε. Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας με τις νεανίδες και στόχος μου είναι να συνεχίσω το βόλεϊ στη γυναικεία ομάδα χωρίς να παραγκωνίσω τις σπουδές μου».

Η πασαδόρος της ομάδας του Άργους, Τάνια Μπιρλαντεάνου, ήταν εμφανώς συγκινημένη από τη νίκη της ομάδας της και σημείωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό βόλεϊ. Ήταν ένας από τους στόχους μας η κατάκτηση ενός μεταλλίου και από τη στιγμή που χθες δεν καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό είμαστε ικανοποιημένες από την τρίτη θέση».
Ο τεχνικός του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, Βασίλης Παπαδημητρίου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε: 

«Δεν ήμασταν για δεύτερο παιχνίδι πάνω από τρία σετ, καθώς και στον ημιτελικό είχαμε παίξει πέντε σετ με τον Παναθηναϊκό. Ξεκινήσαμε καλά όμως όταν χάσαμε το δεύτερο σετ δεν είχαμε δυνάμεις για να συνεχίσουμε. Είχαμε κάνει χθες την υπέρβαση. Ο αντίπαλος από την πλευρά του έπαιξε πολύ καλά. Εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και πήρε τη νίκη. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Άργος για τη διοργάνωση».

Ενώ για τους προσωπικούς στόχους υπογράμμισε: «Τώρα θα ηρεμήσουμε και θα επικεντρωθούμε στην Α2, που έχουμε μείνει πίσω με το Κύπελλο και με τις Νεανίδες».

Η αρχηγός της ομάδας, Μαρίνα Αργυροπούλου από την πλευρά της τόνισε: «Παίξαμε πέντε σετ χθες και δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος για να ξεκουραστούμε. Κάναμε κάποιες απερισκεψίες και χαλαρώσαμε μετά το πρώτο σετ που πήραμε και δεν επιστρέψαμε στη συνέχεια του ματς. Τώρα κοιτάζουμε μπροστά καθώς σαν ομάδα έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, μιας και είμαστε νεανική ομάδα. Κρατάμε τις εμπειρίες που κερδίζουμε από τις τελικές φάσεις που συμμετέχουμε. Και θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...