Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Λήστευαν, έκλεβαν και έκαναν... αναλήψεις στην Αργολίδα!

Πλούσιο το... παρελθόν 34χρονου που βρέθηκε με ολόκληρο θησαυρό!

Με το αυτοκίνητό του προσπαθούσε να διαφύγει από την Αρχαία Επίδαυρο ένας 34χρονος, αφού πρώτα... άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό μιας γυναίκας με τις κάρτες ανάληψης που είχε κλέψει μαζί με χρήματα από το σπίτι της! Οι κάμερες των ΑΤΜ, όμως, τον έριξαν στα χέρια των αστυνομικών στο Ναύπλιο.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν πριν προλάβει να εξαφανιστεί και βρήκαν πάνω του 2.942 ευρώ, μέρος των χρημάτων που είχε «σηκώσει», τέσσερα κινητά, ένα ζευγάρι γάντια, ένα κασκόλ, μία κάρτα «πασπαρτού» και πλήθος από κλειδιά σπιτιών και οχημάτων! Ο ίδιος ομολόγησε ότι, μαζί με έναν συνεργό του, είχαν ληστέψει μια ηλικιωμένη χτυπώντας την άγρια μέσα στο σπίτι της στην Τραχειά Αργολίδας και της είχαν αρπάξει όλες τις οικονομίες της.

Όμως, η δράση του 34χρονου φαίνεται πως κρατούσε χρόνια, καθώς είχε μαζί του βιβλιάρια καταθέσεων και τέσσερις επιταγές οι οποίες είχαν κλαπεί από μια γυναίκα στις αρχές Δεκεμβρίου του... 2009, αλλά και διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά που ερευνάται πότε και από πού τα έκλεψε! Προς το παρόν, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για ληστεία και κλοπή, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τον συνεργό του και ερευνούν για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρανομίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...