Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

ΤΕDxKalamata: Η γενναιότητα κάνει τη διαφορά και η Καλαμάτα δείχνει το δρόμο

Ανοίγουμε τις πόρτες της πόλης σε έναν γενναίο νέο κόσμο, με το δεύτερο TEDxKalamata που θα φέρει τον τίτλο “Brave New World” και θα φιλοξενηθεί στις 26 Ιουλίου στο Κάστρο της Καλαμάτας και στις 27 Ιουλίου στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Το Brave New World είναι το πρώτο TEDx στον κόσμο που πραγματοποιείται σε αρχαιολογικό χώρο! Στα πρότυπα της λειτουργίας του Εκκλησιαστηρίου, δίνουμε ζωή στον χώρο, που οι πολίτες της Αρχαίας Ελλάδας μοιράζονταν τις ιδέες τους για την πολιτική, τη φιλοσοφία, την τέχνη και την επιστήμη. Εκεί από όπου ξεκίνησαν ιδέες και ιδεώδη να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας ουσιαστικά τον παγκόσμιο πολιτισμό.

Σήμερα, ο κόσμος αλλάζει και πάλι. Είναι επιτακτική ανάγκη να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με αυτές τις αλλαγές, να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που τις υποκινούν και δίνουν το στίγμα της νέας εποχής, να συζητήσουμε μαζί τους για το πως μπορούν να δημιουργηθούν ευκαιρίες σε μια πόλη και μια κοινωνία.

18 ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και οραματιστές, από επτά χώρες, θα παρουσιάσουν και θα προτείνουν τρόπους ένταξης βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων ιδεών σε μία νέα θαρραλέα πόλη, που μπορεί να γίνει η πρωτεύουσα και το σημείο αναφοράς της Μεσογείου. Ένα κέντρο που θα εκφράζει την κουλτούρα και τον πολιτισμό μιας νέας εποχής.

Περισσότρες πληροφορίες για το TEDxKalamata μπορείτε να βρείτε στο www.tedxkalamata.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...