Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ολη την Πελοπόννησο "σαρώνει" η Αστυνομία μετά το θάνατο της γυναίκας στα Ισθμια

Σε επιφυλακή βρίσκεται όλη η αστυνομική δύναμη στην Πελοπόννησο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων δραστών, κατά την καταδίωξη των οποίων τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα μια 25χρονη κοπέλα στα Ισθμια της Κορινθίας. Οι έρευνες έχουν επεκταθεί στους γειτονικούς νομούς και δυνάμεις της ΕΚΑΜ, εκπαιδευμένοι σκύλοι και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. χτενίζουν το Μοριά. 

Η δολοφονία της 25χρονης προσθέτει μια ακόμα αιματοβαμμένη σελίδα στην Πελοπόννησο και προκαλεί ανησυχία τους πολίτες, καθώς βλέπουν ότι το έγκλημα παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι πολίτες ανησυχούν επίσης και για την ανεξέλεγκτη αύξηση της τοπικής παραβατικότητας σε περιοχές όπου διαμένουν τσιγγάνοι, όπως στη Μεσσήνη ή τα πεδινά χωριά του Δήμου Καλαμάτας. Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δέχτηκε στο γραφείο του τον δήμαρχο Μεσσήνης, συζήτησε μαζί του το πρόβλημα της παραβατικότητας και στη συνέχεια τηλεφώνησε στον υπουργό Δημοσίας Τάξης Νίκο Δένδια για να του δώσει οδηγίες για την αντιμετώπιση της μάστιγας των κλοπών από τους τσιγγάνους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όλα τα στοιχεία οι κακοποιοί έχουν αλλάξει στόχους και πλέον δεν "χτυπούν" τράπεζες και χρηματαποστολές. Ληστεύουν κυρίως μικρές επιχειρήσεις και ηλικιωμένους στα σπίτια τους. Οι πολίτες αισθάνονται την απειλή στην πόρτα τους και ζητούν εδώ και πολύ καιρό από την Πολιτεία να λάβει μέτρα για την προστασία της ζωής τους και της περιουσίας τους. Ζητούν από την Πολιτεία να αναλάβει δράση για την πάταξη των συμμοριών και τη μείωση της μικροπαραβατικότητας πριν το πρόβλημα της εγκληματικότητας μετατραπεί σε μπούμεραγκ κατά των θεσμών και της Δημοκρατίας. 

 eleftheriaonline.gr


  Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/astynomika/item/24649-isthmia-astynomia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...