Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Τρίπολη: Επιμελητήριο και Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου δημιουργούν ηλεκτρονικό φοιτητικό οδηγό εκπτώσεων


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τη διεύθυνση σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αποφάσισαν τη δημιουργία ενός «Ηλεκτρονικού Φοιτητικού Οδηγού Εκπτώσεων και Προνομίων ΠΑΠΕΛ».

Ο οδηγός αυτός απευθύνεται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και στόχο έχει να διευκολύνει την καθημερινότητά τους, ενημερώνοντάς τους για τα καταστήματα και άλλους χώρους που θα τους προσφέρουν εκπτώσεις και προνόμια.

Παράλληλα, ο οδηγός αυτός παρέχει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κυρίως στην Αρκαδία, να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στο δυναμικό κοινό των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προβάλλοντας παράλληλα τις προσφορές τους.

Ο οδηγός θα βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και μία φορά τον μήνα, θα αποστέλλεται υπενθύμιση σε όλους τους φοιτητές, οι οποίοι θα καλούνται να κάνουν χρήση των προνομίων τους.

Τέλος, το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η διεύθυνση σπουδών του Πανεπιστημίου, καλούν τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας, να δηλώσουν συμμετοχή και να ενταχθούν στον ηλεκτρονικό οδηγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...